INSPIREREND

SLAPEN

Laat je inspireren door onze uitgebreide collectie slaapkamermeubels. Van tijdloze elegantie tot eigentijdse flair.

ALLES VOOR EEN

SFEERVOLLE SLAAPKAMER

POPULAIR

BIJ ONZE KLANTEN

Kussen Stardust

 99,00
Sterrenstof doet je beter slapen. Het Stardust hoofdkussen ondersteunt zowel het hoofd, de nek als de schouders. Dit smartfoam kussen verlaagt de druk op deze lichaamsdelen en is voorzien van 300 luchtkanalen. Een perfecte vochtregulatie is dan ook gegarandeerd.

Matras Elysium

 1.395,00 3.490,00
HET MERK Al meer dan 135 jaar werkt Auping aan de beste manieren om uit te rusten. Zij geloven dat

Matras Geltex Dreamer

 1.000,00 2.900,00
GELTEX Dreamer ondersteunt het lichaam optimaal dankzij de correcte zonering en goede schouderzone van de Temporis pocketverenkern van 14cm. De open celstructuur van de GELTEX toplaag in combinatie met de pocketveren bevordert het goed ademend vermogen van de matras. De GELTEX comfortlaag voert overtollige lichaamswarmte sneller af. Dit bevorder het sneller inslapen en garandeert zo een betere, herstellende nachtrust. Je geniet elke nacht opnieuw van een ideaal slaapklimaat. GELTEX is een innovatieve technologie ontworpen om ongeëvenaard slaapcomfort te bieden. Het heeft tal van unieke kenmerken die de kwaliteit van je slaap verbeteren. GELTEX zorgt voor een comfortabele en stabiele lichaamstemperatuur gedurende de ganse nacht.

Matras Lux

 495,00 1.195,00
De kern van de Lux matras bestaat uit een 7-zone pocketvering (300 veren/m2). Elk van deze veren is zorgvuldig geplaatst om het lichaam te omarmen en een gerichte ondersteuning te bieden. De 2cm polyetherschuim afdeklaag zorgt voor een goede ondersteuning. De tijk van de Lux matras is vervaardigd uit Luxe Tencel dubbeldoek, wat een zijdezacht gevoel geeft.
MEER INSPIRATIE

VOOR JOUW SLAAPKAMER

ONTWERP

HET BED VAN JE DROMEN

Stel vandaag nog jouw boxspring samen met de Beka Configurator en geniet binnenkort van de beste nachtrust die je ooit hebt gehad!

Dromen komen uit in een bed van Auping. Ontwerp zelf het bed van je dromen of laat je inspireren door het Auping aanbod.

Ontdek de mogelijkheden voor kleerkasten, kommodes en nachtkastjes van Nolte in de folders hieronder. Laat je inspireren door het uitgebreide assortiment. Wil je meer weten? Wij nodigen je graag uit voor een bezoek aan onze showroom Torrekens Slapen, waar onze interieuradviseurs klaar staan om samen met jou de kleerkast van je dromen uit te tekenen. 

INSPIRATIE & ADVIES 

VOOR JE SLAAPKAMER