OP WEG NAAR

EEN NIEUW INTERIEUR

Ben je klaar om je interieur nieuw leven in te blazen en een frisse look te geven? Stap binnen in de wereld van interieurstyling. Volg ons stappenplan en bekijk inspirerende voorbeelden.

STAP 4
FINISHING TOUCH

STAP 3
SCHETS EEN PLATTEGROND

STAP 2
DOE INSPIRATIE OP EN ONTDEK JE STIJL

STAP 1
ANALYSEER DE RUIMTE

STAP 1

ANALYSEER DE RUIMTE

Voordat je begint met het inrichten van je ruimte, is het essentieel om een grondige analyse uit te voeren. Neem de tijd om de afmetingen, indeling en kenmerken van de ruimte te begrijpen. Let op natuurlijke lichtinval, de positie van ramen en deuren, en eventuele architectonische elementen die invloed kunnen hebben op het ontwerp. Door deze eerste stap zorgvuldig uit te voeren, leg je een stevig fundament voor het verdere proces. 

STAP 2

DOE INSPIRATIE OP EN ONTDEK JE STIJL

Ontdekken welke woonstijl het beste bij jou past, is cruciaal voor een geslaagd interieurontwerp. Verzamel inspiratie uit verschillende bronnen, zoals tijdschriften, websites en social media, en creëer een moodboard dat jouw smaak en voorkeuren weerspiegelt. Door visueel te brainstormen, krijg je een duidelijk beeld van de sfeer en esthetiek die je wilt bereiken in je ruimte.

EXTRA INSPIRATIE

GET THE LOOK

STAP 3

SCHETS EEN PLATTEGROND

Met een goed begrip van de ruimte en je persoonlijke woonstijl, is het tijd om een plattegrond te schetsen. Dit is een cruciale stap waarin je de indeling van meubels en functionele zones plant. Houd rekening met de verkeersstromen, ergonomie en de balans tussen open en afgesloten ruimtes. Een nauwkeurige plattegrond zal dienen als leidraad voor de verdere inrichting van je ruimte.

STAP 5

FINISHING TOUCH

Ten slotte is het tijd om je ruimte tot leven te brengen door deze af te stylen met decoratie. Kies decoratieve accenten, zoals kussens, kunstwerken, planten en accessoires, die passen bij je gekozen woonstijl en de sfeer en de ruimte versterken. Experimenteer met verschillende texturen, patronen en kleuren om een persoonlijke en uitnodigende ambiance te creëren die jouw stempel draagt. 

BEZOEK ÉÉN VAN ONZE WINKELS

ONZE ADVISEURS STAAN VOOR JE KLAAR

MEER INSPIRATIE

VOOR JOUW INTERIEUR