ONZE

ACTIES

ONZE ACTIES ZIJN ALLEEN

GELDIG IN ONZE FYSIEKE WINKELS

We willen graag benadrukken dat onze acties uitsluitend geldig zijn in onze fysieke winkels en niet online. Hoewel we online (mail) altijd beschikbaar zijn om vragen te beantwoorden en informatie te verstrekken, is het belangrijk te vermelden dat onze showroom de plaats is waar onze acties tot leven komen.

Onze showroom biedt een unieke ervaring waar je onze producten kan zien, voelen en ervaren voordat je tot aankoop overgaat. Daarnaast staan onze interieur- en slaapadviseurs altijd klaar om je te helpen bij het vinden van het perfecte product voor jouw behoeften.

Ontdek de tijdloze elegantie en het ongeëvenaarde vakmanschap van JORI. Bij aankoop van 5 stoelen PIURO, belonen we je met een GRATIS 6e stoel! Ja, je leest het goed, een stoel helemaal gratis!

Mis deze kans niet! Van 15 april tot en met 31 juli 2024 nodigen we je uit om deel te nemen aan deze sensationele actie: 5+1 PIURO STOEL GRATIS!

SHOWROOM: TORREKENS EXCLUSIEF

Ontdek de tijdloze elegantie en het ongeëvenaarde vakmanschap van JORI. Bij aankoop van 5 stoelen OSCARINI, belonen we je met een GRATIS 6e stoel! Ja, je leest het goed, een stoel helemaal gratis!

Mis deze kans niet! Van 15 april tot en met 31 juli 2024 nodigen we je uit om deel te nemen aan deze sensationele actie: 5+1 OSCARINI STOEL GRATIS!

SHOWROOM: TORREKENS EXCLUSIEF

We hebben goed nieuws voor alle interieur- en designliefhebbers! De geliefde LEOLUX-actie is terug van weggeweest: ontvang een GRATIS poef bij aankoop van een Caruzzo fauteuil.

Deze actie gaat van start op 1 maart en loopt tot en met 31 juli 2024. Mis deze kans niet om jouw woonruimte te verrijken met de unieke stijl en comfort van LEOLUX!

 

SHOWROOM: TORREKENS EXCLUSIEF

BEZOEK ÉÉN VAN ONZE WINKELS

ONZE ADVISEURS STAAN VOOR JE KLAAR

 INSPIRATIE

VOOR JOUW INTERIEUR