INSPIREREND

EXCLUSIEF

Laat je betoveren door de tijdloze schoonheid en het vakmanschap van designmeubelen die spreken van exclusiviteit en prestige.

ALLES VOOR EEN

EXCLUSIEVE WOONKAMER

POPULAIR

BIJ ONZE KLANTEN

Canapé 3-zit Ticino

 5.636,00
Ticino is een redesign van de klassieker Tessin met een meer gestroomlijnde vormgeving: scherpere en rechtere hoeken, fijnere armleuningen en romp. Ook het zitcomfort is erop vooruitgegaan: door een mix van dons en traagschuim is de zetel zachter dan ooit.

Divan Pulla

 5.310,00
HET MERK Venlo, 1934. Op een steenworp van de rivier de Maas wordt de Zuid-Nederlandse Clubmeubelfabriek officieel opgericht. Een kleinschalige

Relax Dayton (mechanisch)

 4.198,00
Bij Dayton springt het gebruik van twee aparte kussens in de rug onmiddellijk in het oog. Dit des te meer dankzij de lichte, met leder overtrokken chroomarmen. De twee rugkussens hebben verschillende densiteiten voor optimaal comfort. De hoofdsteun is in verschillende posities verstelbaar. De vering in het zitvlak heeft nosag-veren. Het leder is afgewerkt met een dubbele sierstikking.

Voetbank Amulet (small)

 835,00
HET MERK Venlo, 1934. Op een steenworp van de rivier de Maas wordt de Zuid-Nederlandse Clubmeubelfabriek officieel opgericht. Een kleinschalige
MEER INSPIRATIE

VOOR JOUW WOONKAMER

ONTWERP

DE SALON VAN JE DROMEN

Ontdek de Jori Configurator, waar jouw ideale salonopstelling tot leven komt in een paar klikken. 

INSPIRATIE & ADVIES 

VOOR JE WOONKAMER