✓ Persoonlijk advies✓ Hoogwaardige materialen
✓ Interieuradviseurs en designers✓ Ook op zondag van 14u tot 18u
Slapen - Meubelen Torrekens

Torrekens Slapen

Ben je op zoek naar een uitgebreide slaapwinkel om voor je slaapkamer exclusieve meubels te kopen? Kom dan langs in de toonzaal van Torrekens Slapen in Denderhoutem. Hier vind je diverse topmerken voor een resultaat dat aansluit bij je smaak. Daarnaast is het mogelijk om een afspraak te maken met onze slaapexpert voor persoonlijk slaapadvies.

Ga langs bij onze slaapwinkel voor de mooiste meubels

Wanneer je een betere nachtrust wilt, is een persoonlijk slaapadvies bijzonder belangrijk. Je slaapkamer is immers een plaats waar je helemaal tot rust wilt komen. Kom daarom langs in onze slaapwinkel om de mooiste interieurstukken voor je slaapkamer te kopen. In ons aanbod vind je diverse designmerken, waarbij goed werd nagedacht over het ontwerp en de materialen. In onze slaapwinkel kies je altijd voor kwaliteit.

Een goede nachtrust dankzij een persoonlijk slaapadvies

In onze slaapwinkel kun je ook terecht voor het kopen van een nieuw bed. Hierbij is het belangrijk om na te denken over het type matras dat past bij je slaappatroon. Reken daarom op onze slaapexpert voor een uitgebreid en persoonlijk slaapadvies die je meer kan vertellen over de bedden van uitstekende merken zoals BeauNoir, Beka en Tempur. Zo weet je zeker dat je investeert in een betere nachtrust. Wil je graag meer weten over onze merken of wil je een afspraak met de slaapexpert? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 053 66 16 66.

Acties

Maak met Meubelen Torrekens van jouw huis een thuis.

Onze merken

Onze collectie

Een glimp van de winkel