✓ Persoonlijk advies✓ Hoogwaardige materialen
✓ Interieuradviseurs en designers✓ Ook op zondag van 14u tot 18u

Zomeren in stijl – de trends van 2021

De zomer komt er terug aan! Er is dus geen beter moment om je tuin en/of terras te voorzien van mooie tuinmeubelen. Met onze collectie tuinmeubelen die bestaat uit tafels, stoelen, loungesets en veel andere items, creëer je een instant vakantiegevoel.

Trend 1: Staycation in eigen tuin

In 2020 hebben we noodgedwongen geleerd hoe belangrijk onze eigen woning is. Het is de plek waar je lekker kunt ontspannen. Daarom zal “staycation in eigen tuin” dit jaar een terugkerende trend zijn. Rust je tuin uit met een luxe loungeset, comfortabele ligbedden of een tuinset voor gezellige diners.

Trend 2: Duurzaam

De natuur gaan we steeds meer waarderen en dat uit zich ook in de tuinmeubelen. Een natuurlijke look in je tuin voor een optimaal ontspannend effect. Tuinmeubelen in teak zijn het perfecte voorbeeld van deze trend.

Tafel Maki Slatted

Trend 3: Haal het binnengevoel naar buiten

De tuin wordt steeds meer het verlengstuk van je woning. Met een comfortabele loungeset haal je echt het binnengevoel naar buiten.

Loungeset Vinica

Trend 4: Barsets voor gezellige zomeravonden

Barsets zijn een leuke en multifunctionele toevoeging aan je tuin. Een barset leent zich perfect voor ongedwongen aperitieven en heerlijke zomeravonden met vrienden of familie. Naast het feit dat een barset een echte blikvanger is in je tuin, geniet je ook van een optimaal zitcomfort.

Bartafel Poule – Barstoel BCN

Trend 5: Comfortabele relaxstoelen en ligbedden

Naast loungesets zijn ook relaxstoelen en ligbedden een perfecte toevoeging aan je tuin. Ze bieden een optimaal comfort en zijn daarnaast makkelijk verplaatsbaar naar je favoriete plek.

Trend 6: Buitentapijten

De nieuwe trend dit jaar zijn buitentapijten. Hiermee haal het enige echte woonkamergevoel naar je tuin. De tapijten zijn vervaardigd uit 100% polyester en zijn hierdoor waterafstotend.