Tempur verkooppunt

Ben je op zoek naar een Tempur verkooppunt om een kwalitatief hoogwaardige matras te kopen? Dan ben je bij Meubelen Torrekens, een van de officiële Tempur dealers, aan het juiste adres. Wij bieden een brede selectie van deze unieke matrassen aan. Hierbij gaan we in op jou specifieke voorkeuren bij een matras. Hou je van een hardere, stevigere ondersteuning? Of zak je liever iets dieper weg in een zacht bed? In beide gevallen zit je goed bij Tempur dealers en dat is zeker niet anders bij ons verkooppunt in Denderhoutem!

Meer dan enkel een Tempur verkooppunt

Wat verschilt bij Meubelen Torrekens tegenover andere Tempur dealers is dat je bij ons een enorm aanbod geniet van allerlei verschillende meubels. Zo kun je naast de Tempur Sensation Elite Cooltouch ook een elektrisch verstelbare boxspring kopen waarop je deze uitstekende matras kunt leggen. Ben je ook nog op zoek naar meubilair voor andere ruimtes in je woning zoals de keuken, woonkamer of eetkamer? Dan haal je meteen de beste en mooiste interieurstukken in huis bij onze meubelzaak. Om helemaal in te gaan op jouw specifieke verzoeken, zijn wij in staat om maatwerk te verrichten. Dan beschik jij over meubels die perfect in jouw woning passen.

Hulp of advies nodig?

Neem contact met ons op voor al jouw vragen.

De plek voor al je interieur

Zoek niet verder voor een Tempur verkooppunt. Je vindt bij ons alles wat je bij Tempur dealers kunt vinden en nog veel meer! Laat je adviseren door onze ervaren en enthousiaste medewerkers en kies de matras die bij jou past. Kom langs in onze meubelwinkel of neem contact met ons op door te bellen naar 054 33 70 90.

%%LangeTekstDeel5%%

Onze winkels

logo_exclusief
logo_wonen
logo_slapen
logo_maatwerk