Natuzzi verkooppunten

Natuzzi is een prachtig Italiaans meubelmerk. De combinatie van design, functionaliteit, materialen en kleuren zorgt voor harmonie bij jou thuis. Het ’s werelds bekendste meubelmerk ontwerpt en vervaardigt zitbanken, stoelen, tafels, bedden en accessoires. Torrekens behoort tot één van de verkooppunten van Natuzzi.

Op zoek naar één van de Natuzzi verkooppunten? Kom naar Torrekens!

Natuzzi, Italiaanse stijl, precisie en kwaliteit: daar is waar het topmerk bekend om staat. Met de Natuzzi stoelen en bankencollectie haal je stijl, oog voor detail en hoogwaardige kwaliteit in huis. De collectie is weggelegd voor iedereen, want door de efficiëntie waarmee wordt gewerkt, worden hoogwaardige producten tegen een betaalbare prijs gemaakt. De stoelen en banken van dit topmerk passen in vrijwel alle interieurstijlen. Natuzzi biedt eindeloze mogelijkheden om de ruimte te creëren, die compleet aansluit bij jouw wensen.

Hulp of advies nodig?

Neem contact met ons op voor al jouw vragen.

Haal een stukje Italië in huis met Natuzzi

Wil jij ook een stukje Italië in jouw interieur? Ontdek in een opslag bij Torrekens, één van de Natuzzi verkooppunten, de mooie collectie meubelen. Je herkent Natuzzi meteen aan de Italiaanse look! Je bent van harte welkom in Torrekens in Denderhoutem, één van de verkooppunten van Natuzzi. Wil je liever telefonisch contact? Bel dan gerust naar 054 33 70 90. We kijken er naar uit je te verwelkomen in één van onze meubelzaken. 

%%LangeTekstDeel5%%

Onze winkels

logo_exclusief
logo_wonen
logo_slapen
logo_maatwerk