Elektrisch verstelbare boxspring

Een elektrisch verstelbare boxspring zorgt voor het ultieme comfort in de slaapkamer. Via de bediening zet je het bed in de houding die jij verkiest. Zo kun je de rug wat rechter zetten wanneer je even een boek wilt lezen. Alle mogelijkheden met een elektrisch verstelbare boxspring leggen we graag aan je uit in onze winkel. Bij Meubelen Torrekens vind je alle benodigdheden voor een comfortabele en mooi ogende slaapkamer.

Een mooie elektrisch verstelbare boxspring met een goede matras

Wil jij voor het totaalpakket aan slaapcomfort gaan? Dan rust je jouw elektrisch verstelbare boxspring uit met een van de kwalitatieve matrassen die wij aanbieden. Zo behoren zowel de Geltex varianten van Beka als de welbekende kwalitatieve matrassen van Tempur tot ons uitgebreide gamma. Onze medewerkers helpen je graag met advies op maat bij het kiezen van de juiste matras. Daarnaast zorg je voor een mooi interieur in je slaapkamer met de vele meubels die wij ter beschikking hebben.

Hulp of advies nodig?

Neem contact met ons op voor al jouw vragen.

Investeer in slaapcomfort

Haal een elektrisch verstelbare boxspring in huis en profiteer van het allerbeste slaapcomfort! Daarnaast ontdek je ook de vele andere exclusieve designstukken bij een bezoek aan onze meubelzaak te Denderhoutem. Neem contact met ons op bij vragen of opmerkingen door te bellen naar 054 33 70 90.

%%LangeTekstDeel5%%

Onze winkels

logo_exclusief
logo_wonen
logo_slapen
logo_maatwerk