Dressing op maat

Met een dressing of inbouwkast op maat heb jij het perfecte interieurstuk voor jouw woning. Bij Meubelen Torrekens vervaardigen wij graag maatwerk kasten. Hierbij luisteren we naar wat jij wilt zien in je woning en welke stijl je voor ogen hebt. Onze medewerkers adviseren je over wat mogelijk is en samen kiezen jullie de perfecte dressing of inbouwkast op maat. Profiteer van onze betrokken en persoonlijke dienstverlening!

Een dressing of inbouwkast op maat van jouw ruimte

Misschien had je al wel een idee voor een plaats in je huis waar je maatwerk kasten wilt zetten. Met een inbouwkast of dressing op maat vormt de kast zich als een naadloos geheel met de rest van de ruimte. Hiervoor is het belangrijk dat wij een idee hebben van de afmetingen, het materiaal en de kleuren die we moeten hanteren. Bij deze taken wordt je niet aan je lot overgelaten. De medewerkers van Meubelen Torrekens maken je de bewust van de opties en helpen je bij het maken van de juiste keuze.

Hulp of advies nodig?

Neem contact met ons op voor al jouw vragen.

Meer beschikbaar dan maatwerk kasten

Wil je naast een dressing of inbouwkast op maat ook nog ander meubilair aanschaffen? Dat kan, want wij beschikken ook over een uitgebreid aanbod aan exclusieve interieurstukken. Zoek je bijvoorbeeld nog een mooie zetel voor de woonkamer? Of wil je nog ander meubilair voor de slaapkamer? Je bent in onze winkel op de juiste plaats voor al deze artikelen. Daarnaast bieden wij hoogwaardige matrassen aan van gerenommeerde merken zoals Beka en Tempur.

Wij staan voor jou klaar

Kom zeker langs in onze meubelwinkel te Denderhoutem om de mogelijkheden van een dressing of inbouwkast op maat te ontdekken. Onze medewerkers staan klaar om jou van dienst te zijn met de mooiste maatwerk kasten die perfect passen in de gewenste ruimte. Bij vragen of opmerkingen kun je ons ook bereiken via het telefoonnummer 054 33 70 90.

Onze winkels

logo_exclusief
logo_wonen
logo_slapen
logo_maatwerk