Beddenwinkel Aalst

BEDDENWINKEL AALST

Beddenwinkel Aalst gezocht, Verwen jezelf met hoogwaardige materialen en duurzaamheid en kom langs bij Meubelen torrekens.Droom jij ook van een zalige nachtrust en een uitgerust gevoel als je opstaat? Zoek je een kleerkast, een heerlijk bed of een zacht dekbed? Bij dé beddenwinkel, niet ver gelegen van Aalst vind je het allemaal. Ontdek samen met onze slaapexperts, jouw persoonlijke slaap DNA. De slaapexpert van Meubelen Torrekens geeft je gericht raad. En dat helemaal gratis! Reserveer snel jouw gratis adviseur.

DE BEDDENWINKEL AALST VOOR ZORGELOOS SLAPEN

Of je nu een nieuw kussen, matras of complete boxspring wilt, door ons ruime aanbod kunnen we voor iedere klant het juiste slaapcomfort bieden. De beddenwinkel nabij Aalst heeft heerlijke bedden voor goddelijke nachten. Verken het comfort van een Auping-bed of een boxspring. Meubelen Torrekens biedt hoogwaardige materialen van verschillende topmerken. Van jouw bed een heerlijkheid maken? Laat het over aan de specialisten die slapen omtoveren tot een zaligheid.

Hulp of advies nodig?

Neem contact met ons op voor al jouw vragen.

Maatwerk bij Meubelen Torrekens

Een goede nachtrust is de basis voor een optimale gezondheid. Elke nacht doen we nieuwe energie op voor ons actieve leven. Daarom is slapen in het juiste bed zeer belangrijk. Maar wat is nu het beste bed voor jou? De slaapexpert van de beddenwinkel dichtbij Aalst, buigt zich speciaal over jouw wensen en geeft je persoonlijk slaapadvies. Met als doel: het vinden van een bed dat echt bij jou past.

Laat je inspireren

Voor een beddenwinkel Aalst hoef je niet ver te zoeken. Ontdek een groot gamma aan bedden, slaapkamers, kleerkasten en beddengoed in onze beddenwinkel dichtbij Aalst. Onze jeugdkamers zijn niet alleen leuk om naar te kijken maar bovendien ook praktisch ingericht. Heb je vragen of wil je meer informatie ontvangen? Bel gerust naar 054 33 70 90. We kijken er naar uit je te verwelkomen in één van onze meubelzaken.

Vanaf zaterdag 27 maart is een winkelbezoek enkel mogelijk op afspraak.

MAAK NU JE AFSPRAAK BIJ TORREKENS WONEN

> via het formulier op onze website https://www.meubelentorrekens.be/afspraak-maken/
> mail naar wonen@meubelentorrekens.be
> bel ons op 054/33.70.90

MAAK NU JE AFSPRAAK BIJ TORREKENS EXCLUSIEF

> via het formulier op onze website https://www.meubelentorrekens.be/afspraak-maken/
> mail naar exclusief@meubelentorrekens.be
> bel ons op 054/25.03.55

MAAK NU JE AFSPRAAK BIJ TORREKENS SLAPEN & OUTDOOR

> via het formulier op onze website https://www.meubelentorrekens.be/afspraak-maken/
> mail naar slapen@meubelentorrekens.be
> bel ons op 053/66.16.66

Onze winkels

logo_exclusief
logo_wonen
logo_slapen
logo_maatwerk